WELCOME TO FRENDZ4M
Sun, Mar 3, 2024, 04:42:49 AM

Current System Time:

Get updatesShare this pageSearch
Telegram | Facebook | Twitter | Instagram Share on Facebook | Tweet Us | WhatsApp | Telegram
 

Forum Main>>Buy / Sell / Deals / Offers>>

[Updated 24th Nov] Flipkart Fake Or Not Quiz Contest

Page: 1   
Biplab220User is offline now
PM [121]
Rank : Newbie
Status : Member

#1
Flipkart Fake Or Not Quiz Contest

image

Flipkart Has Started Fake Or Not Quiz Contest With 5 Questions In Video & They Are Giving Away Assured Free ₹1000 Gift card or ₹50 Gift Card Or Free Flipkart Supercoins.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Flipkart Fake Or Not Quiz Contest – Assured Reward List

image

1. 1000 gift vouchers – 100 winners

2. ₹50 gift vouchers – 3000 winners

3. Free 25 Supercoins

4. Free 20 Supercoins

5. Free 10 Supercoins

Flipkart Fake Or Not Quiz Contest – How To Play
+ Flipkart Click On This Link https://dl.flipkart.com/s/OgmguSNNNN & Join Fake Or Not – Win Upto ₹1000 Challenge

1, First Of All Just Login Into Your Flipkart App Account

2. Now Click Video Section Of Flipkart | You Can See Video Option From Footer Menu Beside Supercoin Button.

image

3. There You Will See Flipkart Fake Or Not Contest Video

4. Click On Start Video & You Need To Watch All 12 Minutes Video To Give Correct Answers.

5. I Have Already Added Correct Answers Below.

Biplab220User is not available now
[PM 121]
Rank : Newbie
Status : Member

#2
Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 23rd November 2020

1) Bihar’s population is more than England?

Answer: Not fake

2) Virender Sehwag scored Fastest century in test cricket?

Answer: Fake

3) the heart can not get cancer?

Answer: Fake

4) there’s a species of bird that can hold 10 litre of water in its bill?

Answer: Not fake

5) indian National science day is celebrated in the anniversary of pokhran nuclear blasts?

Answer: Fake


Biplab220User is not available now
[PM 121]
Rank : Newbie
Status : Member

#3
Flipkart fake or not fake Answers – 24th November

1) Chillie gets its spiciness from seeds?

Answer: Fake

2) Former British PM Winston Had an unpaid debt?

Answer: Not Fake

3) The bird turkey is called Hindi in turkey?

Answer: Not fake

4) Valentines day was created by Hallmark to sell cards.?

Answer: Fake

5) Syphilis can be cured using malaria?

Answer: Not fake
Reply
You are not logged in, please

Login

Page: 1   

Jump To Page:

Keywords:updated, flipkart, contest, started, questions, giving, assured, supercoins, reward, vouchers, winners, ogmgusnnnn, challenge, account, section, option, footer,
Related threads:

Free Paytm cashback



Need bank account


VooT Freemium accounts :oh yes:


Disney Plus freemium Accounts


upsc optional STATISTICS subject coaching institute?


Flipkart Loot Free 50 Super Coin ?


Ama-zon G!ft Kards. Method


Namecheap offering free domain and hosting for women


Aha app premium accounts , monthly / yearly mixed


TERMS & CONDITIONS | DMCA POLICY | PRIVACY POLICY
Home | Top | Official Blog | Tools | Contact | Sitemap | Feed
Page generated in 0.38 microseconds
FRENDZ4M © 2024